Bli vår neste innholdsprodusent

-

Er du en kreativ sjel med lidenskap for innholdsproduksjon? Ønsker du å være en del av et dynamisk team som jobber med alt fra UCG (User-Generated Content), BTS (Behind The Scenes), bilder, historier, guider og mye mer? Da kan du være akkurat den vi leter etter!

Modell Boost er på utkikk etter flere nye innholdsprodusenter som kan hjelpe oss med å skape spennende innhold for våre plattformer, inkludert Facebook, Instagram, TikTok, og våre nettsider. Vi er også åpne for å utvide vårt innhold til nye områder, så hvis du har ideer vi ikke har tenkt på ennå, vil vi gjerne høre dem!

Dette trenger vi hjelp til

Artikler og guider

Del dine egne erfaringer, gode eller dårlige, om alt som omhandler fotografering og fotomodeller. Du vil også kunne lage veiledere og guider for våre lesere.

Innhold til Facebook og Instagram

Du vil hjelpe oss med å lage engasjerende innhold for våre sosiale medieplattformer, som kan inkludere bilder, videoer, historier og mer.

TikTok

Er du mesteren av 15-sekunders magi? Vi ønsker å nå ut til vårt publikum på TikTok, og du vil være ansvarlig for å lage morsomme, informative eller kreative videoer som appellerer til vår målgruppe.

Nettkurs

Vet du ALT om et spesifikt tema? Hvorfor ikke lage et nettkurs og spre kunnskapen? Vi vet at produksjon av nettkurs krever mye arbeids, så her får du betalt.

Jury

Du vil ha muligheten til å være en del av vårt juryteam for våre fotokonkurranser, og bidra til å kåre vinnere og gi konstruktive tilbakemelding til deltakerne.

Hva slags innhold ønsker vi?

  • Bilder du tar – Uavhengig om du er fotograf, modell, MUA eller en annen type artist.
  • BTS – Alt som skjer bak kamera. Fra oppsett av lys, utstyr, sminke og mye mer.
  • Historier – Har du en god (eller dårlig?) historie eller erfaring? Da kan kanskje andre lære av deg.
  • Guider og artikler – Bor det en journalist i deg? Vil du skrive guider eller artikler? Kanskje du kan lage en reportasje fra en fotoshoot?
  • Jury – Bli med å kåre vinneren av våre konkurranser.
  • UGC – Ta oss med mens du redigerer bilder, setter opp studioet, sminker, tar bilder
  • Mye mer – Her er det din egen kreativitet som setter grenser.

Dine muligheter hos Modell Boost

Som en frivillig innholdsprodusent hos Modell Boost vil du få sjansen til å uttrykke deg kreativt, bygge en portefølje, og være en del av et inkluderende samfunn av likesinnede. Selv om stillingen er frivillig, vil du få verdifull erfaring og muligheten til å samarbeide med vårt dedikerte team.

Som frivillig hos oss vil du bli med i vår eksklusive interne facebookgruppe, og vi stiller selvfølgelig med både attest og referanse.

Del:
Noen tanker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *