FotografGronlund

Bytt forsidebildet ditt
Last opp
FotografGronlund
Bytt forsidebildet ditt
FotografMann60 årBuskerudVeldig erfaren
Frilans/selvstendig fotograf med 40 års erfaring i bransjen. Jobbet fast 25 år for ukebladet Hjemmet og var med å starte opp kjendisbladet Her og Nå og fotografert for Vi Menn
Denne kontoen har status Approved

Denne brukeren har ikke lagt til noe informasjon enda.

Informasjon

Mann
60 år
Norge
Buskerud
Kongsberg
Medlem siden 10/03/2024

Sosiale medier

Casting

Veldig erfaren
Avhenger av oppdrag
Ja
Alternativt, Boudoir, Bryllup, Cosplay, Dans, Dokumentarisk, Fitness, Glamour, Gravid, Kroppsmaling, Livsstil, Mote, Naken, Onlyfans, Pinup, Portrett, Redaksjonelt, Reklame, Skjønnhet, Swimwear, Toppløs, Undertøy

Fototeknisk

Canon R5
Profoto

Detaljert beskrivelse

Frilans/selvstendig fotograf med 40 års erfaring i bransjen. Jobbet fast 25 år for ukebladet Hjemmet og var med å starte opp kjendisbladet Her og Nå. Sammen med en kollega var det vi som en gang for lenge siden startet reportasjene med "VI MENN-pikene.

Har bred erfaring innen media og kommunikasjonsbransjen. Vant til å jobbe ute på location, er løsningsorientert og vant til ta ting på sparket. Finnes ikke problemer, kun utfordringer. Er veldig glad i litt røffe "portrettbilder" i sort/hvitt men gjør også gjerne mer soft glam.

Gjør i utgangspunktet alle type jobber. I utgangspunktet kun betalte, men har du en idé som faller inn under mitt interessefelt så tar jeg innimellom også TFP. Det koster ingen ting å spørre meg.

Er forøvrig også autorisert dronepilot.

Lokasjon