Fra Norge til hele Skandinavia: Fremtiden til Modell Boost

-

Den siste tiden har vi mottatt flere tilbakemeldinger angående muligheten for å åpne opp vår plattform for brukere fra hele Skandinavia. Dette er et spennende forslag som kan gi oss muligheten til å utvide horisontene våre og bygge broer med våre naboer i Sverige og Danmark. Men før vi tar en endelig beslutning, vil vi gjerne høre hva DU mener om dette.

Hvorfor vurderer vi dette?
Siden oppstarten har Modell Boost hovedsakelig fokusert på norske brukere. Men i takt med vår vekst, har vi merket en økende interesse fra våre skandinaviske naboer. Vi tror at ved å inkludere hele Skandinavia kan vi skape en enda større og mer mangfoldig fellesskap.

Hva vil dette bety for deg?
Selv om vi vurderer å utvide geografisk, ønsker vi å beholde den unike følelsen av Modell Boost. Nettsiden vil fortsatt være på norsk, men vi vil sørge for at en del materiell blir så inkluderende som mulig for nye medlemmer.

Hvordan kan du hjelpe?
Vi ønsker å ta en beslutning som tjener hele vårt fellesskap best. Derfor vil vi gjerne at du deler dine tanker og meninger med oss. Tror du at en utvidelse til hele Skandinavia er en god idé? Har du bekymringer vi bør være oppmerksomme på? Eller har du forslag til hvordan vi kan gjøre denne overgangen så smidig som mulig?

I tillegg, hvis du har venner eller bekjente i Sverige eller Danmark som kan være interessert i Modell Boost, vil vi gjerne høre deres synspunkter også. Del gjerne dette innlegget med dem!

Vennligst legg igjen en kommentar nedenfor eller send oss en e-post med dine innspill. Din mening er verdifull for oss, og vil spille en viktig rolle i vår endelige beslutning.

Takk for at du er en del av Modell Boost-fellesskapet. Vi ser frem til å vokse og utvikle oss sammen med deg.

Del:

1 Kommentar Fra Norge til hele Skandinavia: Fremtiden til Modell Boost

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *