Vinneren av månedens bilde – Oktober 2023

-

Vinneren

Vi er glade for å kunngjøre at vinneren av tittelen for månedens bilde for denne gangen ble Kjetil Sunde. Han er en dyktig fotograf med en lidenskap for å fange øyeblikk og formidle sterke historier gjennom sine bilder. Kjetil har en spesiell interesse for mennesker og deres unike personligheter, og han streber etter å skape visuelle fortellinger gjennom bevegelse og lys.

Kjetils arbeid er et uttrykk for hans kreative visjon og tekniske ferdigheter. Han har en evne til å fange øyeblikk som gir en dyp forståelse av motivet og skaper en følelsesmessig forbindelse med betrakteren. Hans bruk av lys gir liv til bildene, og han er alltid på jakt etter nye måter å utforske visuell historiefortelling.

Du kan utforske mer av Kjetil Sundes imponerende arbeid på hans egen nettside, Instagram-konto og selvfølgelig på Modell Boost. Vi oppfordrer deg til å ta en nærmere titt på hans portefølje for å oppleve hans kreative visjon og lidenskap for fotografi.

Vinnerbildet

Vinnerbildet av Kjetil Sunde fanger essensen av Halloween og utforsker mysteriet og skrekkens verden på en unik og imponerende måte. Med en kreativ bruk av røykbomber, lyssetting og en mørk og mystisk skog som bakteppe, har Kjetil skapt et visuelt mesterverk som trekker betrakteren inn i en verden av mystikk og spenning.

Bildet er dypdykk i Halloween og fanger øyeblikket da mystikken er på sitt høydepunkt. Røykbombene legger til et tåkete og urovekkende element, som om de skjuler en verden av ukjente farer. Lyssettingen, oppnådd ved hjelp av en blitz og en paraply, gir en stram og dramatisk atmosfære, og den fanger hver detalj av motivet på en måte som gir en følelse av uhygge.

Måten Kjetil har komponert bildet på, med en nøye utvalgt skogsetting og en tåkete aura, skaper et inntrykk av at noe uforklarlig og mystisk er i ferd med å avsløre seg.

Premie

Publisering på vår blogg og sosiale medier: Vinnerbildet vil bli fremhevet på vår egen blogg og delt i våre sosiale medier. Dette gir deg muligheten til å nå et bredere publikum og få anerkjennelse for ditt arbeid fra fotografi- og kunstentusiaster over hele verden.

Tittelen “Månedens bilde”: Som vinner vil du smykke deg med den ettertraktede tittelen “Månedens Bilde” for oktober. Dette er en æresbetegnelse som viser ditt fremragende talent og engasjement for fotografi, og det vil gi deg troverdighet og anerkjennelse innenfor fellesskapet. Du får tilsendt eget diplom.

Vinneren får tilsendt diplom

TFP-kontrakt: Vår TFP (Time for Print) -kontrakt er en fantastisk mulighet for deg som vinner til å samarbeide med modeller, makeupartister, stylister og andre kreative enkeltpersoner. Dette gir deg muligheten til å skape enda flere imponerende bilder, og utvide din portefølje.

Print av bildet i valgfri størrelse: For å hedre ditt vinnerbilde, gir vi deg muligheten til å få det trykket i en størrelse som passer best for deg. Du kan vise frem ditt mesterverk på en imponerende måte, enten det er som dekorasjon i ditt eget hjem eller som en gave til noen spesielle.

Neste konkurranse

Vi er glade for å kunngjøre at vår neste spennende fotokonkurranse allerede er i gang! Opprinnelig hadde vi planlagt temaet “Høst” for denne måneden, men som naturens luner ofte kan overraske oss, har en tidlig vinter gjort sitt inntog. Dette har ført til en unik mulighet til å tilpasse og utforske nye kreative horisonter. Derfor har vi besluttet å endre månedens tema til “Lys og Skygge.”

Del:
Noen tanker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *