Vinneren av månedens bilde – September 2023

-

I september arrangerte Modell Boost en konkurranse for månedens bilde, og vi er stolte av å kunngjøre vinneren! La oss bli kjent med fotografen bak det fantastiske bildet og få innsikt i hans inspirasjon og kreative prosess.

Møt vinneren: Kai Simon Fredriksen

Vinneren av tittelen for månedens bilde for september ble Kai Simon Fredriksen. Han er en dyktig fotograf som brenner for å fange øyeblikk og formidle historier gjennom sine bilder. Kai har en spesiell interesse for mennesker og deres unike personligheter, og han streber etter å skape visuelle fortellinger gjennom bevegelse og lys.

Du kan se mer av arbeidet til Kai på hans egne nettside, Instagram og på Modell Boost.

Om vinnerbildet

Under denne fotoseansen hadde Kai gleden av å fange noen av Karolina Laskowskas mest unike undertøykreasjoner. Det spesielle korsettet som er avbildet her, er en ekte unik skapelse, noe som ga Kai muligheten til å utfolde seg kreativt både under selve foto shooten og i postproduksjonen.

For å oppnå den ønskede lyssettingen brukte Kai LED-lys, spesifikt Pavotube fra Nanlite. Dette ga Kai muligheten til å forme lyset nøyaktig slik han ønsket for å fremheve korsettet og modellen på en perfekt måte.

Det kan kanskje overraske noen, men den fortryllende blomsten i bakgrunnen startet faktisk som en enkel sirkel med lys fra en Sunset lampe. Denne kreative tilnærmingen bidro til å skape en unik atmosfære og bakgrunn for bildet.

For å fange dette fantastiske øyeblikket brukte Kai en Sony A7R V sammen med en 85mm GM-linse. Dette kamerautstyret ga Kai den nødvendige skarpheten og fikk frem detaljene som var avgjørende for å fremheve korsettets unike design.

Se vinnerbildet i full størrelse HER.

Premie

Gratulerer så mye som vinner av månedens bilde. Vi tar kontakt med deg slik at vi kan få sendt deg premiene dine.

Del:
Noen tanker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *