Privacy

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Modell Boost (heretter “vi” eller “oss”) samler inn, bruker, deler og beskytter personopplysninger fra brukere (heretter “du” eller “brukeren”) på nettsiden modellboost.no (heretter “nettstedet”).

Behandlingsgrunnlag
Vi behandler personopplysningene dine på grunnlag av ditt samtykke. Du må gi ditt samtykke for å opprette en konto på nettstedet. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til behandling og deling av personopplysningene dine ved å gå til «Innstillinger» og velg deretter «Slett konto».

Lagringstid og lagringsplassering
Vi lagrer personopplysningene dine så lenge du har en aktiv konto på nettstedet. Du kan når som helst slette kontoen din, og da vil alle opplysningene bli slettet fra våre systemer.

Alle personopplysninger lagres på datasentere i Danmark.

Innsamlingsmetoder
Vi samler inn personopplysningene dine gjennom skjemaer på nettstedet og vi benytter informasjonskapsler. I Noen tilfeller må du gi aktivt samtykke i nettleseren din for å bruke funksjoner som stedsposisjon.

Innsamling av personopplysninger
Vi samler ikke inn flere opplysninger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med nettsiden. Vi samler inn følgende personopplysninger fra deg:

 • Your name
 • Gender
 • E-postadresse
 • Telefonnummer
 • Leveringsadresse
 • Images
 • EXIF-data fra bilder
 • Date of birth
 • IP-adresse

Hvorfor vi samler inn din IP-adresse
Vi samler kun inn din IP-adresse for å kunne hjelpe deg dersom det er behov for den i en straffesak. Din IP-adresse utleveres kun til politiet dersom politiet har en hjemmel til å be om denne.

Bruk av personopplysninger
Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

 • Behandle bestillinger og levere tjenester du har bedt om
 • Kommunisere med deg angående din konto og bestillinger
 • Personlig tilpasse tjenestene vi tilbyr deg
 • Forbedre brukeropplevelsen på nettstedet
 • Administrere og opprettholde sikkerheten på nettstedet

Posisjonsdata
For å benytte kartfunksjonen på nettsiden vår, må du aktivere stedstjenester i nettleseren din. Modell Boost kan hverken se eller behandle stedsdata. Disse dataene behandles av Google på lik linje som når du benytter Google Maps.

Deling av personopplysninger
Vi deler eller selger ikke personopplysningene dine med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å oppfylle en bestilling eller etterkomme en rettslig forpliktelse. Det er likevel noen unntak der vi deler noen opplysninger:

Google: Vi bruker GA4 for å analysere brukeradferden på nettsiden vår.
Microsoft: Vi bruker Clarity for å analysere brukeradferden på nettsiden vår.
PayPal: Vi bruker PayPal for å gjennomføre betaling for betalte tjenester på nettsiden vår.
Stripe: Vi bruker Stripe for å gjennomføre betaling for betalte tjenester på nettsiden vår.

Dine rettigheter
Du har rett til innsyn, retting og sletting av alle dine personopplysninger. Du kan gjøre dette ved å logge inn på kontoen din og bruke de tilgjengelige alternativene for retting og sletting. Du kan også kontakte oss direkte for å be om hjelp.

Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen og tilby tilpasset innhold. Ved å bruke nettstedet samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler med verktøyet for informasjonskapsler du finner nederst til høyre på alle sider.

Legitimering og ID-kontroll
I noen tilfeller der vi er i tvil om din alder, eller der vi tror du kan utgi deg for å være en annen, kan vi be deg om å verifisere identiteten din. Bildet og informasjonen du legger inn i skjemaet, blir aldri lagret på våre servere, men sendes automatisk til en sikker ekstern server. Så snart den manuelle ID-kontrollen er gjennomført, vil bildet bli slettet. Vi oppbevarer kun disse opplysningene: Fornavn, etternavn og fødselsdato (6 siffer). Du kan når som helst be om å få denne informasjonen slettet.

Kommunikasjon gjennom e-post
Som bruker vil du kunne motta e-post rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post relatert til ordrer du har lagt inn, e-post med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til dette.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som bruker av Modell Boost vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene eller ved å kontakte oss.

Endringer i personvernerklæringen
Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring eller ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss.