Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Modell Boost (heretter “vi” eller “oss”) samler inn, bruker, deler og beskytter personopplysninger fra brukere (heretter “du” eller “brukeren”) på nettsiden modellboost.no (heretter “nettstedet”).

Innsamling av personopplysninger
Vi samler inn følgende personopplysninger fra deg:

 • Navn
 • E-postadresse
 • Telefonnummer
 • Leveringsadresse
 • Bilder
 • Alder

Innsamlingsmetoder
Vi samler inn personopplysningene dine gjennom skjemaer på nettstedet og vi benytter informasjonskapsler.

Rettslig grunnlag
Vi behandler personopplysningene dine på grunnlag av ditt samtykke. Du må gi ditt samtykke for å opprette en konto på nettstedet.

Bruk av personopplysninger
Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

 • Behandle bestillinger og levere tjenester du har bedt om
 • Kommunisere med deg angående din konto og bestillinger
 • Personlig tilpasse tjenestene vi tilbyr deg
 • Forbedre brukeropplevelsen på nettstedet
 • Administrere og opprettholde sikkerheten på nettstedet

Posisjonsdata
For å benytte kartfunksjonen på nettsiden vår, må du aktivere stedstjenester i nettleseren din. Modell Boost kan hverken se eller behandle stedsdata. Disse dataene behandles av Google på lik linje som når du benytter Google Maps.

Legitimering og ID-kontroll

I noen tilfeller der vi er i tvil om din alder, kan vi be deg om å verifisere identiteten din. Bildet og informasjonen du legger inn i skjemaet, blir aldri lagret på våre servere, men sendes automatisk til en sikker ekstern server. Så snart den manuelle ID-kontrollen er gjennomført, vil bildet bli slettet. Vi oppbevarer kun disse opplysningene: Fornavn, etternavn og fødselsdato (6 siffer). Du kan når som helst be om å få denne informasjonen slettet.

Deling av personopplysninger
Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter uten ditt uttrykkelige samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle en bestilling eller etterkomme en rettslig forpliktelse.

Oppbevaringstid
Vi lagrer personopplysningene dine så lenge du har en aktiv konto på nettstedet. Du kan når som helst slette kontoen din, og da vil alle opplysningene bli slettet fra våre systemer.

Dine rettigheter
Du har rett til å få tilgang til, oppdatere eller slette personopplysningene dine. Du kan gjøre dette ved å logge inn på kontoen din og bruke de tilgjengelige alternativene for endring og sletting. Du kan også kontakte oss direkte for å be om hjelp.

Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen og tilby tilpasset innhold. Ved å bruke nettstedet samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine.

Kommunikasjon gjennom e-post

Som bruker vil du kunne motta e-post rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post relatert til ordrer du har lagt inn, e-post med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til dette.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som bruker av Modell Boost vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring eller ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss.