TFP-Podcasten kommer snart til Spotify

-

TFP-Podcasten tar deg med bak kulissene av TFP-fotografering, en kreativ prosess der fotografer, modeller og andre kreative talenter samarbeider for å bygge porteføljer uten økonomisk vederlag. Vertene, Stian og Simen, vil guide deg gjennom denne spennende reisen og dele sin ekspertise, kunnskap og erfaringer.

Stian og Simen

TFP Podcasten drives av programlederne Stian Hogstvedt og Simen Strømme. Med to ganske ulike utgangspunkt, men med det samme engasjementet og lidenskapen for fotografering

Stian er en erfaren fotograf som jobbet med portrett- og modellfoto i mange år og har stor kompetanse innenfor det kameratekniske, samhandling, redigering og sosiale medier.

Simen er utdannet sykepleier og har stor kompetanse innenfor det etiske og samarbeid og kommunikasjon.

Med Stian sin brede erfaring, og Simen som en nybegynner på dette feltet tror vi at vi vil nå ut til alle fotografer, men også modeller, uavhengig av erfaringsnivå og ambisjoner.

I lang tid har vi jobbet med denne Podcasten og endelig kan vi offentliggjøre lanseringen av den. Vi har allerede lagt ut en liten teaser på Spotify som du kan høre allerede nå.

Hva kan du forvente å høre om?

TFP-podcasten skal være en inkluderende Podcast for både fotografer og modeller, men også andre aktører som innvolveres i TFP-arbeidet. Det kan være fra MUA, hårstylister, klesdesignere, retouchere og mye mer.

Vi kommer også innom temaer som etikk, lovverk, kommunikasjon, plattformer og mye, mye mer.

Lyst til å bidra?

Vi har laget en spennende plan for episodene våre, men vi vil veldig gjerne ha med deg også. Enten som deltaker og gjest, eller med dine erfaringer eller historier.

Send oss en melding ved å klikke på profilene våre under, eller send oss en e-post til tfp.podcasten@gmail.com og ikke glem å følge oss på Facebook. Du kan også legge igjen en kommentar under denne artikkelen.

2 Kommentarer TFP-Podcasten kommer snart til Spotify

Legg igjen en kommentar