Vilkår og betingelser

Vennligst les nøye gjennom disse brukervilkårene (“vilkårene”) før du bruker Modell Boost (“nettsiden”). Ved å bruke nettsiden bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert å være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke godtar vilkårene, må du ikke bruke nettsiden.

 1. Formål og Bruk av Nettsiden
  Modell Boost er en plattform som formidler kontakt mellom fotografer, modeller, MUA, hårstylister, retouchere, klesdesignere og andre relevante artister i Skandinavia for å muliggjøre samarbeid om betalte- og Time for Print (TFP) oppdrag, samt å bygge porteføljer. Nettsiden tilbyr ingen betalingstjenester, og brukerne er selv ansvarlige for å håndtere betalingen for oppdragene.
 2. Brukerregistrering
  Brukere kan registrere seg frivillig på nettsiden. Informasjonen som innhentes i registreringsprosessen brukes til aldersverifisering og søke- og filtreringsfunksjoner på nettsiden.
 3. Brukeransvar og oppførsel
  Alle brukere av nettsiden forplikter seg til å opptre i samsvar med gjeldende lover og reguleringer, samt overholde våre retningslinjer. Du kan lese dem HER.
 1. Personvern
  Modell Boost tar brukernes personvern på alvor. Ved å bruke nettsiden samtykker du til at Modell Boost kan samle inn, lagre og behandle dine personopplysninger i samsvar med personvernerklæringen vår. Les personvernerklæringen for å få mer informasjon om hvordan dine personopplysninger blir behandlet. Du kan lese mer om personvern HER.
 2. Immaterielle rettigheter
  Brukerne er selv ansvarlige for å sikre at de har de nødvendige rettighetene til det innholdet de laster opp på nettsiden. Modell Boost påtar seg intet ansvar for brudd på immaterielle rettigheter som følge av brukernes handlinger, men Modell Boost kan moderere og eller fjerne innhold dersom Modell Boost for kunnskap eller mistanke om en innhold strider mot lov om opphavsrett til åndsverk.

  Du eier rettighetene til alle bildene dine. Modell Boost kan IKKE benytte bildene dine til markedsføring og liknende uten ditt særlige samtykke.
 3. Ansvarsfraskrivelse
  Brukeren er fullt og helt ansvarlig for eventuelle skader eller tap som oppstår som følge av brukerens deltakelse i oppdrag, fysiske møter eller bruk av nettsiden. Modell Boost fraskriver seg ethvert ansvar for slike skader eller tap, uansett årsak.
 4. Endringer av Vilkårene
  Modell Boost forbeholder seg retten til å endre disse Vilkårene når som helst. Endringer vil tre i kraft umiddelbart etter publisering på Nettsiden. Det er brukerens ansvar å holde seg oppdatert om eventuelle endringer i Vilkårene.

Sist endret: 10.02.24