Om oss

Mitt navn er Simen. Jeg er en 31 år gammel hobbyfotograf fra Skien. Jeg har selv fått erfare hvor vanskelig det er å komme i gang i denne bransjen – Enten man er profesjonell eller amatør.

Resultatet av dette er at jeg har utviklet en artistsstyrt plattform der fotografer, modeller, MUA, hårstylister, retouchere og klesdesignere kan finne hverandre. Her kan man avtale fotoshoots, og både dele og bygge egen portefølje – og ikke minst vise den frem. Siden har avanserte søke- og filtreringsmuligheter slik at du enkelt kan finne en artist i nærheten av deg.

Det er vanskelig å vise frem ferdighetene sine, når man aldri har fått en ordentlig anledning til å starte. Det finnes mange gode facebook-grupper, men ulempen med facebook er at innhold forsvinner i feeden like fort som det dukker opp.

På Modell Boost er enkelt å finne andre artister – Du kan søke, filtrere og se visuelt på et kart hvem som er i nærheten av deg. Du kan også legge ut egne oppdrag slik at andre artister kan kontakte deg

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål, tilbakemeldinger eller forslag. Vi ser frem til å være en del av reisen din på Modell Boost!

Simen