Vilkår for Innholdsprodusenter hos Modell Boost

Formål

Dette dokumentet har til formål å definere vilkårene og betingelsene som gjelder for alle innholdsprodusenter som ønsker å bidra til Modell Boosts plattform.

Frivillig Basis

Modell Boost er en plattform som opererer på frivillig basis. Det er forstått at alle bidrag fra innholdsprodusenter er gitt frivillig, og det er ingen økonomisk kompensasjon involvert.

Retningslinjer for Innhold

  1. Originalitet: Alt innhold må være originalt og ikke bryte med opphavsretten eller andre rettigheter fra tredjeparter.
  2. Relevans: Innholdet skal være relevant for vår målgruppe, som inkluderer fotografer, modeller, makeup-artister, hårstylister og klesdesignere, og andre relevante artistgrupper.
  3. Kvalitet: Innholdet skal være av høy kvalitet, være informativt, engasjerende og følge grunnleggende retningslinjer for god skriving og produksjon.
  4. Etikk og respekt: Innhold som inkluderer hatprat, diskriminering, trakassering eller andre former for misbruk vil ikke bli akseptert.
  5. Øvrige retningslinjer: Det vises til våre øvrige retningslinjer for publisering av bilder. Du kan lese dem HER.

Rettigheter og eierskap

Selv om innholdsprodusenter beholder opphavsretten til sitt eget materiale, gir de Modell Boost en ikke-eksklusiv rett til å bruke, kopiere, redigere, modifisere, distribuere og publisere innholdet på Modell Boosts plattform og tilknyttede sosiale medier. Modell Boost vil beholde denne bruksretten også etter innholdsprodusenten har sluttet.

Ansvar

Innholdsprodusenter er ansvarlige for nøyaktigheten og sannheten i innholdet de produserer. Modell Boost påtar seg intet ansvar for feil, unøyaktigheter eller eventuelle konsekvenser som følge av publisert innhold.

Moderering og fjerning av innhold

Modell Boost forbeholder seg retten til å fjerne og/eller endre publisert innhold uten varsel

Avslutning

Begge parter kan velge å avslutte dette samarbeidet med skriftlig varsel. Ved avslutning skal innholdsprodusentens VIP-status og tilgang til interne ressurser opphøre, med mindre annet er avtalt.


Ved å bidra som en innholdsprodusent hos Modell Boost, bekrefter du at du har lest, forstått og aksepterer disse vilkårene.